lunes, 20 de noviembre de 2017

LA PAELLA TOT L'ANY



  • La paella encara que es consumeix al llarg de tot l'any, és a l'estiu quan es menja més. La paella normalment és menja els diumenges però es a l'estiu quan  es menja més perque es so, fer a l'aire lliure i amb llenya. La paella original porta conill i pollastre, tomaca, all, i les verdures. Se li afegeix safrà que li dóna aquest color tan característic i, en alguns casos, pebre vermell. Altres varietats populars són la paella mixta i la paella de marisc.


  • Encara que el seu consum es perllonga al llarg de tot l'any, és a l'estiu quan la paella cobra major protagonisme. El plat més típic dels xiringuitos de platja, té un origen humil a l'Albufera de València. Altres varietats populars són la paella mixta i la paella de marisc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

TRUITAS

EL FOC

Actualment el foc practicament a desaparegut de les cuïnes, desplaçat per les plaques de vitrocerámica. Però encara hi han rituals alimentar...